fb_pixel

A termékek cseréje vagy visszaküldése

A termék cseréje vagy visszaküldése a megrendelés kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül lehetséges. A küldemény kézhezvétele után számlát kap, akár a szállítmányba mellékelve, akár e-mailben, valamint a számla hátoldalán talál egy reklamációs űrlapot. A termékek sikeres cseréje / visszaküldése érdekében szükséges ezt a lapot teljesen kitölteni és a termékekkel együtt az igénylési lapon feltüntetett címre elküldeni.

Új, Ingyenes visszaküldés Csomagküldő pont segítségével:

  • Vigye a csomagot a visszaküldendő áruval bármelyik Csomagküldő átvevőhelyre és adja meg a személyzetnek az egyedi kódot, amely a reklamációs űrlapon megtalálható.
  • Az átvevőhelyek listája itt található: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

 A vásárolt termékekről szükséges benyújtania számlát vagy dokumentumot a pénztárgéptől, a termékeket a teljes csomagolásukban, valamint a hibák leírását. Az eladó köteles a panaszról az írásbeli kézbesítéstől számított 30 napon belül döntést hozni. Utánvétellel küldött küldeményt nem fogadunk el! A reklamációs űrlap kitöltése nélkül elküldött termék a vevő költségén kerül visszaküldésre. A panaszokat telefonon, e-mailben kezeljük a kapcsolattartási adatokban megadott munkaidőben.