fb_pixel

NEBBIA High Waist "N"s női sort 648

NEBBIA High Waist "N"s női sort 648

A magasított derék szépen eltakarja a hasat, optikailag meghosszabbítja a lábakat és nagyon nőies.

Bővebb leírás

6 270 Ft

 • S
 • M

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Egyéb infó

NEBBIA High Waist "N"s női sort 648

Az új SIGNATURE LINE további modelleket mutat be, melyek a Beautiful Inside&Out egész kollekció a gyönyörű női vonalakon alapszik.

Mivel a "high waist" szabás a nőiességének és a kényelmének köszönhetően rendkívül kedvelt, ezért a NEBBIA elhatározta hogy ezt a szabást átviszi az első high waist rövidnádrágokra. A tervezésük során a NEBBIA a hosszúság beállítására is összpontosított, hogy a sortok kényelmesek legyenek edzés közben is és csak azt mutasák meg amit te is megszeretnél mutatnil. Úgy mint a legtöbb modell a kollekcióból a sortok gyengéd elasztikus anyagból készültek egy új nyomtasásal kiegészítve, amely a NEBBIA „N“ logóból van inspirálva. Ha olyan sortot kerestél, amely nemcsak szép és hangsúlyozzák a alakodat, de főleg kényelmesen szeretnéd érezni magad benne a edzés rorán, akor ép most talátad meg őt. ☺

A magasított derék szépen eltakarja a hasat, optikailag meghosszabbítja a lábakat és nagyon nőies. Az anyag, amelyből a leggings készült, nagyon finom és alkalmazkodó, szinte nem is fogod érezni a viseletinél. A érdekes színátmenet és a gyengéd nayomtatás egy szép hatást hoz létre. A "V" alakú derék szabása gyönyörűen formálja a csípőt és kiememli a karcsú derekat és a hátsó felén lévő összegyűjtött anyag tökéletesítje a popsid formáját.

A NEBBIA ismét új színkombinációkat hozzot neked, amelyeket egyszerűen kombinálhatod az egész Beautiful Inside&Out kollekció darabaival. Az új színek és az extra gyengéd anyagok teszik ezeket a sortokat egy olyan darabá, amelynek a dizájnja és a szabása ugyan remekül átgondolt és kifejezetten az aktív mozgás számára készült, egyben azonban kiemeli és aláhúzza a női szépséget és olyan kellemes lesz viselni itet, hogy nem fogod akarni levetni :)

Szeretnél egy tökéletes outfitet? Kombináld a high waist „N“ sortot a mini toppal ugyan abban a színben, vagy komináld össze a színeket.

 • high waist szabás
 • extra finom anyag
 • "V" alakú derék
 • sortok hosszabbított szabása
 • kellemes tapintásra
 • nyomtatás "N" logóval
 • összetétele: 80% poliamid, 20% elasztán

Vigyázz a ruháidra és a bolygóra :)

 • Alacsonyabb hőmérsékleten mossuk
 • Ne vasaljuk, és ne használjuk a szárítót
 • Ne használjuk textillágyítót
 • Ha már nem szeretnénk a ruhát viselni, újrahasznosítjuk vagy adományozuk :)

 

Csodálatos NŐNEK lenni, egyetértesz? Nem számít, hogy magas vagy apró vagy, vagy hogy szőke, barna vagy vörös hajú vagy, vagy hogy van-e az arcodon szeplő vagy hogy a válaid jobban lebarnultak mint a hasad, vagy hogy kerek a popsid vagy hogy kicsik a melleid. Nem számít az sem, hogy jobban szereted-e a kemény edzést, lassú jógát, úszást vagy a táncot. A fontos az, hogy elégedett és egészséges legyél és hogy szerest a testedet. Mert mi mindannyian BEAUTIFUL INSIDE & OUT vagyunk.

Vélemények

Írd meg véleményed

NEBBIA High Waist "N"s női sort 648

NEBBIA High Waist "N"s női sort 648

NEBBIA High Waist "N"s női sort 648

A magasított derék szépen eltakarja a hasat, optikailag meghosszabbítja a lábakat és nagyon nőies.